Një brez, një rrugë

“Një brez, një rrugë” është strategji zhvillimore dhe fokusi kryesor i diplomacisë kineze. E propozuar nga Kina në fund të vitit 2013, ajo ka për qëllim lidhjen dhe bashkëpunimin mes shteteve të Evropës dhe Azisë. Strategjia “Një brez, një rrugë”, përbëhet nga…

Continue ReadingNjë brez, një rrugë